Over ons – About us

Over ons – About us

Organisator Siggi Segers was vroeger zelf een atleet die vele wedstrijden heeft gewonnen. Na het behalen van zijn IFBB-Pro card in 2002 heeft hij het podium vaarwel gezegd en zich toegelegd op het begeleiden van (wedstrijd)atleten.

De bodybuilding microbe zit in zijn bloed, en hij wil toch iets terug doen voor de sport die hem zoveel vriendschappen en plezier heeft opgeleverd. Nadat hij enkele Belgische kampioenschappen heeft georganiseerd, is hij in 2016 gestart met de  Siggi’s New face Classic & Open Contest. In die tijd was er een gebrek aan activiteiten voor beginnende (en gevorderde) atleten.

Ondertussen is Siggi’s New Face Classic & Open Contest een Benelux evenement geworden dat valt onder NPC. 

NPC op zijn beurt valt onder IFBB Pro League.

Siggi’s new Face Classic is een wedstrijd voor beginnende atleten en atleten die nog nooit een top 3 plaatsing op een beginnerswedstrijd (C wedstrijd) hebben behaald.

Indien men al aan een B wedstrijd heeft deelgenomen mag men niet deelnemen aan Siggi’s New Face Classic maar wel aan de Open Contest.

Dit is een wedstrijd waar de atleten een certificaat ontvangen van deelname.Met dit certificaat kunnen ze datzelfde jaar deelnemen aan de IFBB-Pro Qualifiers.

Er worden 2 overall winnaars in de Siggi’s Open Contest gekozen die aan de Olympia amateur (IFBB Pro League) in Spanje mogen deelnemen op kosten van de organisatie. (vliegtuigticket-hotel-registratie-tanning).

Alle atleten zijn welkom (ook van andere federaties), na lid te worden van NPC Worldwide (https://www.npcworldwide-register.com/login)

Uw lidmaatschap wordt gecheckt bij de registratie van de wedstrijd.

 Graphic & Webdesign, photo & video by #jetfotograaf

Voor al uw ontwerpen

www.jetfotograaf.be

FOLLOW US